Cacao en edelstenen ceremonie

Ceremonie Cacao en Edelstenen

Cacao drinken, mediteren en met verschillende edelstenen & orgonites aan de slag. Dit klinkt als een sprookje, maar kan jij nu echt meemaken! Deze ceremonie zorgt voor ontspanning, een geluksgevoel en veel zelfliefde! 

Hoe ziet zo'n Cacao en Edelstenen Ceremonie eruit? 

We beginnen met een stukje ontspanning en uitleg. De ontspannen muziek en de edelstenen & orgonites zorgen voor een fijne energie. Ook de inzichtkaarten kunnen jou helpen een stapje de goede richting op te gaan. 

De Cacao (100%, niet wat je in de winkel vindt) wordt gemaakt met veel aandacht en een liefdevolle intentie. Cacao is een superfood en de goede voedingsstoffen (denk hierbij aan magnesium, koper en antioxidanten) zijn bewaard gebleven. Het is vooral interessant omdat het jouw hartchakra opent en jij meer healing kan ervaren. Er zijn nog meer positieve werkingen, die krijg je tijdens de ceremonie uitgelegd.

Na het drinken van de Cacao begeleid ik een meditatie, voor betere gronding, openen van het hart en volledige ontspanning. We gaan aan de slag met de edelstenen en orgonites. Door af te stemmen op de edelstenen en orgonites, kan het zomaar zijn dat jij al weet waar ze voor staan en soms kan je een inzicht krijgen. Daarna geef ik een uitleg over de werking.

Na ongeveer 2,5 uur sluiten wij de ceremonie af met het bespreken wat jij mee naar huis neemt en hoe je het ervaren hebt. Na de ceremonie is het ook mogelijk om edelstenen, orgonites en cacao in te kopen. En als allerlaatste krijg je ook nog een leuk cadeautje mee naar huis! Alle ceremonies worden gehouden met vier personen. 

Is jouw interesse gewekt? 

Neem contact op, zodat jij binnenkort kan ervaren hoe fijn de cacao & edelstenen ceremonie is. Wil jij met een eigen groepje dit komen doen of het bij jouw thuis doen, ook dit is mogelijk!

Prijs per persoon: 33 euro.
Prijs voor 4 personen: 111 euro.

Tot snel!

Terug naar blog