persoonlijke orgonite aanvragen

Persoonlijke orgonite aanvragen

Creëer jouw eigen unieke orgonite, aangepast aan jouw wensen en voorkeuren!

Bij Relaxing Spirit bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke orgonite te laten maken, of het nu voor jezelf is of als een speciaal geschenk voor een ander. Wat zijn jouw specifieke eisen voor de orgonite? Denk aan zaken zoals kleur, vorm, gebruikte edelstenen, glitters, en zelfs de kosten.

Je hebt de vrijheid om jouw orgonite nog persoonlijker te maken door toevoeging van elementen zoals een specifieke tekst of naam, as van een overleden persoon of huisdier, en zelfs bloemen. Onze orgonites worden met liefde en aandacht vervaardigd, met verschillende op maat gemaakte stukken die al zijn gerealiseerd.

Bekijk de foto's van eerder aangevraagde orgonites, waaronder rouwstukken en trouwstukken. 

Houd er rekening mee dat sommige producten wat meer tijd nodig hebben om te voltooien. Bijvoorbeeld, bloemen moeten minimaal 2 weken drogen voor verwerking. Als er met as wordt gewerkt, nemen wij de tijd en concentratie om dit zorgvuldig en met liefde te maken.

Indien je een aanvraag indient, zal ik contact met je opnemen via e-mail. Na wederzijdse goedkeuring stuur ik een betaalverzoek, waarna de creatie van jouw persoonlijke orgonite van start gaat. Laat ons jouw wensen weten en ontvang binnenkort jouw unieke orgonite!

 
Terug naar blog