Hypnose ceremonie

Ceremonie Hypnose Zelfliefde

Hypnoses in een klein groepje en vervolgens met jouw creativiteit elke hypnose uiten, denk hierbij aan tekenen en schrijven. Na deze hypnoses heb jij ervaren waar jij tegenaan loopt en hoe het is om je volledig te omringen met zelfliefde. Jij gaat met veel meer kracht naar huis toe.

Wat is hypnose?

Als je onder hypnose gaat tijdens een sessie, krijg je toegang tot het onbewuste, waardoor jij emoties, gedachten of overtuigingen kunt aanpakken. Regressie kan helpen om te ontdekken en verwerken wat er in het verleden is gebeurd. Gedurende de hele ceremonie weet je wat je doet en zegt. Door in trance te gaan kunnen het onbewuste en bewuste beter samenwerken, waardoor er meer verwerking kan plaatsvinden. Je komt er achter wat achterliggende oorzaken zijn en waarom je doet wat je doet. Je kan diverse inzichten krijgen.

Hypnotherapie is niet te vergelijken met toneelhypnose. Jij zal niet als een kip rond gaan lopen of in slaap vallen als iemand met z'n vingers knipt. Je gaat aan de slag met jouw onbewuste en probeert overtuigingen en problemen aan te pakken. Zodra jij wilt stoppen of ergens niet mee aan de slag wilt, dan kan je dit tijdens een hypnose gewoon aangeven. Jij hebt de volledige controle.

Wat is trance?

Je bent in een staat van trance, als je even vergeet waar je ook alweer bent en je volledig naar binnen richt. De makkelijkste vergelijking is dat je volledig opgaat in een boek of in een film. Of misschien heb je wel eens meegemaakt dat je in de auto zat en opeens was je een heel stuk verder, zonder het laatste stukje rijden te herinneren. Ook dan ben je in trance, je bent op dat moment in een toestand van diepe ontspanning.

Hoe zit de hypnose ceremonie eruit?

Tijdens de ceremonie leg ik in eerste instantie uit wat hypnose is en hoe het werkt, dit tijdens een kopje thee. Ik begeleid je in de hypnose en ik neem de groep stapsgewijs mee naar een trance. Tijdens elke hypnose pak jij een kleurpotlood, krijtje of een pen en tekent of schrijft wat er als eerste in je op komt of wat er tijdens de hypnose omhoog kwam. Dit zal dus bij iedereen anders zijn, aangezien ieder mens uniek is en z'n eigen pad bewandeld. Tussendoor hebben we een korte pauze om bij te komen en een theetje te drinken. Na de pauze gaan we verder met de ceremonie.

Na elke ceremonie zal er een flinke verandering in jezelf, maar ook in jouw omgeving plaatsvinden. De uitwerking kan nog weken en maanden duren. Uiteindelijk zitten alle antwoorden al in jezelf, maar soms heb je hier iemand voor nodig om achter deze antwoorden te komen. 

Is jouw interesse gewekt en wil jij meer zelfliefde ervaren in jouw leven? 

Neem contact op, zodat jij binnenkort kan ervaren hoe makkelijk jij meer zelfliefde kan ervaren. Wil jij met een eigen groepje dit komen doen of het bij jouw thuis doen, ook dit is mogelijk!

Prijs per persoon: 33 euro.
Prijs voor 4 personen: 111 euro.

Tot snel!

Terug naar blog