Edelstenengrid

Edelstenen- of kristallengrid: wat is dat precies?

Wat is een kristallengrid of Edelstenengrid?

Een edelstenengrid, ook wel crystal grid genoemd, is een raster van kristallen die op een geometrische manier worden/zijn neergelegd. Je kan een bepaald doel bereiken met behulp van een kristallengrid. Denk hierbij aan dromen bereiken, bepaalde omstandigheden helen, een verandering laten plaatsvinden, een affirmatie kracht bij geven of voor bescherming.

 

Hoe maken wij het Edelstenengrid?

Als eerst worden de canvas klaar gemaakt met een combinatie van epoxyhars, kleuren en eventueel glitters. De intentie van het edelstenengrid is aangevoeld en het patroon wordt gekozen (bijv. levensbloem, cirkel, vesica piscis). Daarna worden alle edelstenen intuïtief uitgekozen.

Alle edelstenen zijn gereinigd en opgeladen, als de grid wordt gemaakt. Als de energie goed voelt van het edelstenengrid, dan wordt het bevestigt op de canvas met epoxy. Door een denkbeeldige lijn te trekken tussen de edelstenen, wordt het patroon geactiveerd.

 

Hoe worden de edelstenen gekozen?

Er worden drie specifieke edelstenen gekozen met eventueel extra producten of edelstenen. Er wordt als eerst een hoofdsteen gekozen, deze staat voor: verzamelen en versterken van de energie en geeft dit door naar het pad en de wens. De tweede steen die gekozen wordt is de padsteen, deze staat voor: het pad bewandelen naar wat jij wenst / jouw eindresultaat. De laatste edelsteen wordt de wenssteen genoemd, deze staat voor: jouw wens, verlangen, doel, intentie. Alle extra producten zijn ook intuïtief gekozen en hebben hun eigen betekenis.

 

Hoe kan jij de crystal grid activeren en schoonhouden?

Maak contact met de grid, door het vast te houden en een denkbeeldige lijn te trekken tussen de edelstenen. Denk hierbij aan de affirmatie die bij het grid hoort. Spreek deze meerdere malen per dag uit, om de energie te vergroten. 

Wil jij het crystal grid reinigen en opladen, denk dan bijvoorbeeld aan salie en bergkristal.  Maak het niet nat, want daar kan het canvas en sommige edelstenen niet tegen.

 

Wat is de perfecte plek voor jouw edelstenengrid?

Een Crystal grid moet dan nog op een geschikte plek geplaatst worden. Dit kan zijn bij jouw affirmatiehoekje, op de plek waar jij de energie nodig hebt, maar het kan ook aan de muur gehangen worden op een mooie plek. Denk hierbij wel aan dat het canvas niet in het zonlicht komt te hangen, dit kan verkleuring veroorzaken. Je kan jouw edelstenengrid zolang laten staan als goed voelt of totdat jij jouw doel hebt bereikt. Indien nodig leg je jouw Crystal grid even weg of geef je het door aan een ander persoon die deze energie nodig heeft.

 

Enthousiast geworden? Kijk in de webshop naar onze huidige edelstenengrids of stuur een mail om een persoonlijk grid te laten maken. 

Terug naar blog