Holistische behandeling door een holistisch therapeut

Wat is een holistische behandeling?

Wat is nou precies een holistische behandeling?

Holisme is een levensovertuiging en betekent "heelheid" (vanuit het Griekse woord 'holos'). Een holistisch therapeut kijkt dan ook vanuit diverse kanten en de systemen. Systemen zoals familie, werk, vrienden, etc. Bij een holistische behandeling wordt er niet alleen gekeken naar de fysieke kant van bijvoorbeeld een pijnlijke knie of de hoofdpijn. We gaan op zoek naar de kern van jouw probleem of klacht en gaan er vanuit dat alles met elkaar verbonden is. Er wordt gekeken naar de gehele mens en behandeld op deze 5 niveaus:

  • Fysiek; lichamelijk
  • Mentaal; gedachten en overtuigingen.
  • Emotioneel; emoties en gevoelens.
  • Energetisch; energie, chakra en energiehuishouding.
  • Spiritueel; verbinding met jezelf, karmisch en spiritualiteit.

    Wat gebeurt er tijdens een holistische behandeling?

    Tijdens een holistische behandeling wordt er gebruik gemaakt van diverse hulpmiddelen: Reiki, regressie, opstellingen, edelstenen, orgonites, inzichtkaarten, oliën en andere benodigdheden.
    Reiki wordt bijna altijd gebruikt bij een holistische behandeling. Bij Reiki wordt er gebruik gemaakt van universele levensenergie. Reiki helpt de levensenergie van een persoon weer te laten stromen en blokkades aan te pakken. Het zorgt ervoor dat jouw lichaam weer zelf herstellend gaat werken.
    Elke behandeling ziet er anders uit, dit ligt eraan wat jij nodig hebt en wat het beste bij jou past. Ik kies de behandeling uit op intuïtie, in overleg met jou natuurlijk. Ieder persoon is natuurlijk uniek! Als je drie behandelingen boekt, kan jij meerdere problemen en klachten aanpakken en kunnen wij gedurende een periode telefonisch contact hebben wanneer nodig.
     

    Met welk probleem of klacht kan jij een holistische behandeling komen doen?

    Heb jij een klacht of een probleem en kom jij er niet van af of kan je op deze manier niet verder, dan is het fijn als iemand met jou meekijkt. Heb jij bepaalde lichamelijke klachten die je niet begrijpt? Lijkt het alsof je steeds hetzelfde rondje bewandeld? Heb je het idee dat jij niet in balans bent en de emoties alle kanten opgaan? Heb jij jouw spiritualiteit of gevoeligheid aan de kant geschoven?
     

    Wil jij meer zelfliefde ervaren en stappen zetten om jouw leven positiever te bewandelen?

     

    Ik ga graag samen met jou aan de slag. Onder therapie en coaching is  meer informatie te vinden hoe een holistische behandeling plaatsvindt bij Relaxing Spirit. 

    Tot snel, liefs Amanda!

    Terug naar blog