Hypnose en regressie (hypnotherapie) door een hypnose coach

Wat is hypnose en regressie?

Hoe werkt hypnose en regressie therapie?

Als je onder hypnose gaat tijdens een sessie, krijg je toegang tot het onbewuste, waardoor jij emoties, gedachten of overtuigingen kunt aanpakken. Regressie kan helpen om te ontdekken en verwerken wat er in het verleden is gebeurd. Gedurende de hele behandeling weet je wat je doet en zegt. Door in trance te gaan kunnen het onbewuste en bewuste beter samenwerken, waardoor er meer verwerking kan plaatsvinden. Je komt er achter wat achterliggende oorzaken zijn en waarom je doet wat je doet. Je kan diverse inzichten krijgen.
 

Hypnose, kan je erin blijven hangen?

Hypnotherapie is niet te vergelijken met toneelhypnose. Jij zal niet als een kip rond gaan lopen of in slaap vallen als iemand met z'n vingers knipt. Je gaat aan de slag met jouw onbewuste en probeert overtuigingen en problemen aan te pakken. Zodra jij wilt stoppen of ergens niet mee aan de slag wilt, dan kan je dit tijdens een hypnose gewoon aangeven. Jij hebt de volledige controle.
 

Wat gebeurt er als je onder hypnose bent?

Je bent in een staat van trance, als je even vergeet waar je ook alweer bent en je volledig naar binnen richt. De makkelijkste vergelijking is dat je volledig opgaat in een boek of in een film. Of misschien heb je wel eens meegemaakt dat je in de auto zat en opeens was je een heel stuk verder, zonder het laatste stukje rijden te herinneren. Ook dan ben je in trance, je bent op dat moment in een toestand van diepe ontspanning.

Wat gebeurt er tijdens een hypnotherapie?

Elke behandeling ziet er anders uit, dit ligt eraan wat jij nodig hebt en wat het beste bij jou past. Ieder mens is uniek, dus ook elke behandeling is uniek. Na elke behandeling zal er een flinke verandering in jezelf, maar ook in jouw omgeving plaatsvinden. Uiteindelijk zitten alle antwoorden al in jezelf, maar soms heb je hier iemand voor nodig om achter deze antwoorden te komen.
 

Bij welke klachten of problemen kan je hypnose gebruiken?

Voor heel veel klachten of problemen kan je gebruik maken van hypnotherapie.

  • Zit jij niet zo lekker in jouw vel of is jouw energie erg laag?
  • Ervaar je veel stress of diverse stemmetjes met overtuigingen?
  • Heb jij pijnklachten of relatieproblemen?
  • Kan jij niet zo goed met jouw emoties of bepaalde mensen omgaan?
  • Heb jij bepaalde angsten of trauma's, waar je maar niet van af kan komen?

Bij al deze en nog veel meer klachten en problemen kan je gebruik maken van hypnose en regressie.

Wil jij zelf een hypnose en/of regressie ervaren en van jouw klachten afkomen?

Ik ga graag samen met jou aan de slag. Onder therapie en coaching is  meer informatie te vinden hoe een behandeling plaatsvindt bij Relaxing Spirit. Het is ook mogelijk om alleen een hypnose en regressie te ondergaan. Wil jij een hypnose ceremonie meemaken, ga dan naar deze pagina: Ceremonie hypnose zelfliefde.

Tot snel, liefs Amanda!

Terug naar blog