Wat is een orgonite?

Wat is een orgonite?

Wat zijn orgonites?

Orgonites zijn piramides (of andere vormen) die gevuld worden met metalen, edelstenen en andere materialen die gegoten worden in epoxyhars. Doordat de hars krimpt ontstaat er een druk op de edelstenen en metalen, waardoor de edelstenen en metalen veel meer kracht krijgen (50 tot 1000 keer).

Een orgonite is zelfreinigend, dus hoeft niet ontladen en opgeladen te worden. De orgonite zet het negatieve om in positieve energie/gedachten en het is een mooi sieraad voor in huis. Een orgonite kan een persoon/huis beschermen tegen stralingen en negatieve mensen/gedachten. Daarnaast hebben de edelstenen allemaal verschillende eigenschappen, zo is er altijd wel een passende voor iedereen.

De orgonites van Relaxing Spirit

De orgonites (de levensbomen, pendels, hangers, etc. vallen hier ook onder) die worden gemaakt bij Relaxing Spirit zijn allemaal uniek. Het is namelijk (bijna) niet mogelijk om precies dezelfde te maken. Bij elke orgonite wordt er gebruik gemaakt van Reiki, zodat er extra energie ingaat. Ook wordt er bij diverse orgonites oliën gebruikt zodat, ook deze energie meegenomen wordt in de orgonites. 

Tijdens het maken zorgt Amanda ervoor dat zij volledig in haar eigen kracht staat, door goed te gronden en contact te maken met het Universum. Er staat rustige muziek aan en de kamer wordt gereinigd, voordat er gewerkt wordt. Hierdoor zijn alle overbodige energieën opgeruimd en kan de focus volledig gericht worden op de orgonites. Zodra er aan de slag wordt gegaan, gaat het als automatisch. 

Er is een aanbod in de webshop, deze zijn gemaakt op intuïtie. Alle orgonites komen uiteindelijk bij de juiste persoon terecht, die het prachtstuk op dat moment nodig heeft. 

Wat is de oorsprong van de orgonite?

Dr. Wilhelm Reich (1897 - 1957) was in staat om levensenergie waar te nemen en te meten. Dit heeft hij ontdekt tussen de jaren 1930 en 1940. Deze kosmische levensenergie noemde hij Orgon, wat ook wel "Chi of Prana" wordt genoemd. Hiervoor gebruikte hij een simpele mix van kunsthars, aluminium, koper, kristallen en metaaldraad. In 2000 ontdekte Don en Carol Croft dat een orgonite de Orgon energie aantrekt, negatieve energie afstoten positieve energie aantrekt of vermeerderd. Sindsdien worden er veel orgonites gemaakt op verschillende manieren, maar moeten ze metalen, edelstenen en hars bezitten om de Orgon energie aan te trekken.
 

Hoe moet ik een orgonite gebruiken?

  • Reinigen/Opladen
Een orgonite hoef je niet te reinigen of op te laden. Dit doet de orgonite namelijk vanzelf. Let op; de pendels kan je niet onder water houden. De kettingen zullen hierdoor gaan roesten.
  • Zonlicht
Pas op met zonlicht/warmte, hierdoor kan je orgonite zacht worden en/of verkleuren. 
  • Standplaats
Vaak komt de vraag waar nou zo'n orgonite het beste tot zijn recht komt. Meestal krijg je dan als antwoord:" Waar jij hem het beste vindt passen!" Zet 'm in de gang als je bescherming wilt tegen wie/wat er binnenkomt. Zet 'm in de huiskamer als je daar meer harmonie wilt. Zet 'm op jouw nachtkastje voor beter slapen. Dit ligt natuurlijk wel aan welke edelstenen in de orgonite zitten. 

 

Hoe maak ik een keuze tussen de orgonites?

Hoe maak je nou een keuze tussen al die orgonites? 
Meestal komt de juiste orgonite op jouw pad, een orgonite waarbij jij je echt aangetrokken voelt. Zodra jij vervolgens de informatie over deze orgonite leest, waar de betekenis van de verschillende edelstenen en metalen staat, krijg je zo'n 'Aha'-moment. Het kan natuurlijk zijn dat jij de juiste niet vindt, ook daar is een oplossing voor. Laat mij weten wat jouw voorkeuren zijn en ik maak een orgonite op maat voor jou!
Terug naar blog